Våra tjänster

Hjälp med seo?

– Oavsett utmaning hjälper vi dig ta nästa steg!

Digital Step erbjuder ett brett utbud av SEO-tjänster. Vill du spetsa kompetensen på din marknadsavdelning håller vi gärna i en workshop. Vill du ha en samarbetspartner som sköter din SEO åt dig hjälper vi gärna till med det. Vill du sköta din SEO själv men är osäker på vad du ska göra kan en av våra analyser vara ett bra första steg. Med andra ord, vill du ha hjälp med seo så kan vi bidra.

Nedan ser du ett urval av de tjänster vi tillhandahåller. Hör av dig, låt oss ta ett möte och gå igenom hur vi kan hjälpa dig att ta nästa steg på er digitala resa.

Med en SEO Analys från oss får du en grundlig genomgång av din hemsida utifrån vårt SEO-perspektiv. Vi går igenom din hemsida som helhet samt dina 10-20 viktigaste, enskilda sidor.

Detta sammanfattas sedan i en tydlig och pedagogisk rapport, komplett med prioriterade förbättringsförslag. En seo Analys är ett perfekt första steg för dig som vill börja arbeta mer aktivt med sökoptimering.

Personlig SEO Konsult

Som din personliga SEO-konsult tar Digital Step över ansvaret för din SEO.

Vi gör alltid en inledande analys över ditt nuläge, tar fram en tydlig strategiplan och ansvarar för implementering av de åtgärder som behöver göras.

Vi arbetar alltid nära dig som kund, med löpande rapportering och uppföljning. .
Få fler kunder till din lokala verksamhet!

Vi hjälper dig synas bättre i de sök som betyder något.

Lokal Seo är tjänsten för dig som vill ta din marknadsföring till nästa nivå. Tryggt, säkert och stabilt.
Vill du förbättra din och din personals förståelse för SEO?

Oavsett dina förkunskaper kan vi hjälpa dig.

Tillsammans med dig som kund planerar vi en seo utbildning eller workshop utefter just ditt behov.

Behöver du hjälp med seo?

Det är aldrig för sent eller för tidigt att börja tänka seo. Det spelar ingen roll om du precis har börjat fundera på att bygga en hemsida eller om den har funnits på webben i tiotals år. 

Det spelar heller ingen roll om det redan har gjorts en del seo eller om hemsidan är helt orörd. Oavsett utgångsläge kan vi hjälpa till. 

Beroende på just dina förutsättningar och behov kan vi hjälpa till med bland annat:

Och mycket mer. Hör gärna av dig om det låter intressant.